هر آنچیزی که درمورد انواع اتصالات واتراستاپ ها لازم است که بدانید!

واتراستاپ‌های پی‌وی‌سی به عنوان یکی از مهم‌ترین اجزای سیستم‌های ضدآب‌سازی در سازه‌های بتنی، نقش حیاتی در جلوگیری از نشت آب و افزایش دوام سازه‌ها ایفا می‌کنند. انتخاب واتراستاپ مناسب بر اساس نوع بتن، شرایط محیطی و نیازهای پروژه، اولین گام در تضمین عملکرد مؤثر آنهاست.

نصب صحیح واتراستاپ‌های پی‌وی‌سی نیازمند دقت و توجه به جزئیات است. آماده‌سازی دقیق سطح بتن، انتخاب روش مناسب برای اتصال واتراستاپ‌ها و ایجاد اتصالات همپوشانی به صورت صحیح، همه از عواملی هستند که به تضمین عملکرد بهینه واتراستاپ‌ها کمک می‌کنند.

این منابع به شما کمک می‌کنند تا با جنبه‌های مختلف واتراستاپ‌ها و نحوه اجرای صحیح آنها آشنا شوید.

 

در این مقاله به روش‌های اتصال واتراستاپ پی وی سی پرداختیم. همچنین نکات مهمی را برای اطمینان از نصب صحیح و نگهداری مناسب واتراستاپ‌ها مورد بررسی قرار دادیم. با رعایت این نکات و اصول، می‌توان از نشت آب در سازه‌های بتنی جلوگیری کرد و عمر مفید سازه‌ها را افزایش داد.

نحوه اتصال واتراستاپ تخت در درزهای اجرایی بین فونداسیون و دیوار برشی

1.تغییر آرایش آرماتور فونداسیون برای درگیری بیشتر و اتراستاپ در بتن به گونه ای که نیمی از واتراستاپ در فونداسیون و نیمه ی دیگر آن در دیوار قرار گیرد.

2.اجرای پدستال دیوار برشی همزمان با بتن ریزی فونداسیون برای حصول اطمینان از اتصال مناسب و اتر استاپ بین فونداسیون و دیوار برشی

 

اتصال دو سر واترستاپ

می توان به دو روش جوش گرم یا سرد دو لبه واتراستاپ را به یکدیگر متصل نمود.

1.جوش گرم

جوش گرم دو طریقه جوش در این روش وجود دارد:

  • جوش لب به لب که به وسیله المنت شمشیری صورت میگیرد.
  • OVERLAP به وسیله المنت تبری انجام میشود.
 

اتصال لب به لب با دستگاه سشوار صنعتی

اتصال لب به لب با دستگاه سشوار صنعتی
اتصال لب به لب با دستگاه سشوار صنعتی

اتصال لب به لب با دستگاه المنت تبری

 

2.جوش سرد

در این روش ابتدا عاج ها را تا فاصله ۳۰ تا ۵۰ سانتی متر از دو لبه واتراستاپ به وسیله کاتر جدا کرده و سپس دوطرف  واتراستاپ را به چسب PU آغشته نموده، وزنه ای حدود 50kg به مدت ۶-۴ ساعت روی واتراستاپ قرار دهید و یا قسمت اورلپ را پرس نموده و پس از سپری شدن زمان لازم، واتراستاپ را در جای خود نصب نمایید.

 

پس از بریدن شاخک های واتراستاپ میتوان با استفاده از چسب PU دو لبه و اتراستاپ را روی هم چسبانده و با دستگاه پرس در آن حالت پرس نمود. همچنین میتوان دو لبه اورلپ را با دستگاه سشوار صنعتی و یا به وسیله ی المنت تبری حرارت داده و روی هم پرس نمود.

 

انواع اتصالات واتراستاپ ها

نحوه اتصال واتراستاپ در شرایط مختلف اجرایی در اشکال زیر مشخص می باشد:

انواع اتصالات واتراستاپ ها

 

محل صحیح جوش لب به لب در اتصال های مختلف واتراستاپ:

محل صحیح جوش لب به لب در اتصال های مختلف واتراستاپ
محل صحیح جوش لب به لب در اتصال های مختلف واتراستاپ

 

 

حداقل فواصل بین جوش ها:

حداقل فواصل بین جوش ها
حداقل فواصل بین جوش ها
واتراستاپ پی وی سی آبادگران

بسته بندی:

حلقه بندی نوارهای واتراستاپ به صورت 20 تا 25 متری می باشد ولی بنا به نیاز پروژه و نوع واتراستاپ،تا طول 50متر نیز قابل تولید و ارائه می باشند.

 

در نهایت، اهمیت انتخاب و نصب صحیح واتراستاپ‌ها نباید دست کم گرفته شود. با اجرای دقیق و استفاده از مواد با کیفیت، می‌توان از خسارات ناشی از نشت آب جلوگیری کرده و سازه‌هایی با دوام و پایدار ایجاد کرد. به یاد داشته باشید که هر پروژه‌ای نیازهای خاص خود را دارد و مشاوره با متخصصین و کارشناسان حوزه ساخت و ساز می‌تواند به شما در انتخاب و نصب بهترین واتراستاپ‌ها کمک کند.

اگر به دنبال خرید واتراستاپ‌های با کیفیت و دریافت مشاوره تخصصی در زمینه آب‌بندی سازه‌ها هستید، تیم ما در شرکت پوشش صدر ایرانیان آماده ارائه خدمات به شماست. با تجربه و دانش فنی گسترده در این حوزه، می‌توانیم به شما در انتخاب بهترین محصولات و اجرای صحیح واتراستاپ کمک کنیم.

 تیم متخصص ما آماده پاسخگویی به سوالات شما و ارائه راهکارهای مناسب برای پروژه‌های شماست. با اطمینان از کیفیت محصولات و خدمات ما، می‌توانید از دوام و عملکرد بهینه سازه‌های خود اطمینان حاصل کنید.

جهت دریافت اطلاعات بیشتر و بهره‌مندی از مشاوره تخصصی، با ما در ارتباط باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *