آشنایی با محصول مزوکریت + پاسخ به 15 سوال پرتکرار درباره ی این محصول
آببندی بتن همواره از مسائلی بوده که در اغلب پروژهها در کانون توجه قرار داشته و طراحان و مجریان سازههای بتنی، پیوسته به دنبال روشهای مختلف برای کاهش نفوذپذیری بتن و افزایش دوام سازه بتنی بودهاند. این در حالی است که با وجود افزایش دانش و شناخت
در خصوص مواد و روشهای آببندسازی بتن، به دلیل تنوع شرایط و امکانات بتنریزی هنوز در اغلب پروژهها امکان ارائه روش یکسان وجود نداشته و بهترین راهکار تنها با بررسی شرایط پروژه تعیین میگردد.
1.مزوکریت چیست؟
گونه پیشرفتهای از مواد افزودنی بتن برای بهبود مشخصات مکانیکی و دوام انواع بتنهای آماده است و در محل اجرا به بتن افزوده میشود.
2.مزوکریت چه تاثیری روی بتن دارد؟
این ماده علاوه بر بالا بردن اسلامپ (افزایش کارایی)، منجر به افزایش مدت زمان کارپذیری بتن در حالت خمیری شده و باعث کاهش جذب آب و رفع نفوذپذیری بتن سخت شده نیز میگردد.
3.مزوکریت چه کاربردی دارد؟
ارتقاء کيفي بتن فونداسيون ها، دال ها، ستون ها و ديوارهاي برشی که با استفاده از بتن آماده اجرا ميشوند.
نفوذناپذيرنمودن بتن های آماده بهبود کارايی بتن هاي آماده از طريق افزايش کارايی و مدت زمان کارپذيری بهبود کيفی بتن هايي که مواد افزودني آنها بايد در محل اجرا (پاي کار) پيش از پمپاژاضافه شوند
4.مقدار مصرف مزوکریت چقدر است؟
بسته به شرایط محیطی محل ساخت و بتن ریزی، کارایی اولیه بتن آماده و میزان کارایی مورد نیاز، مقدار مصرف با آزمایش های کارگاهی مشخص خواهد شد اما این مقدار حدود 3 تا 6 درصد وزن سیمان مصرفی خواهد بود. تغییر مقدار مصرف مصرف کمتر یا بیشتر از محدوده
مجاز این ماده افزودنی فقط می تواند با مجوز کارشناسان تکنولوژی بتن شرکت صنایع شیمی ساختمان آبادگران انجام پذیرد. درصورت مصرف همزمان چند ماده افزودنی بتن حتماً با دفتر فنی شرکت آبادگران تماس حاصل بفرمایید.
5.مواد اصلی سازنده این محصول چیست؟
مواد اصلی سازنده MEZUKRET به شرح ذیل میباشد:
: -1 پوزولان
-2 فوق روان کننده پلیمری
-3 واترپروف
-4 بهبود دهنده های رئولوژی بتن
6.نوع بسته بندی و مشخصات فیزیکی و شیمیایی این محصول چگونه است؟
حالت فيزيكي: پودر
وزن مخصوص: 0.05 ±1.33 g/cm3
رنگ: کِرِم
يون كلر: ندارد
مدت نگهداری: يك سال در بسته بندی اوليه
شرايط نگهداری: دور از رطوبت و تابش مستقيم نور خورشيد
بهترين دمـای نگـهداری: 10+ تا 30 + درجه سانتی گراد
نوع بسته بندی: کيسه 25 کيلوگرمی
7. روش مصرف و نحوه مصرف مزوکریت چگونه است؟
ماده MEZUKRET را به مخلوط بتن آماده افزوده و پس از اختلاط کامل، عملیات بتن ریزی را آغاز نمایید.
استفاده از ماده MEZUKRET در بچینگ، بلامانع می باشد و می توان این ماده را به اجزای خشک بتن و یا به مخلوط آماده بتن اضافه نمود.
8.برتری مزوکریت به دوده سیلیسی چیست؟
امروزه استفاده از دوده سیلیسی به دلیل صعوبت اختلاط در بتن و نیز مضرات سلامتی و زیست محیطی کمتر مورد توجه قرار گرفته است.
9.برتری مزوکریت به مکمل بتن یا میکروژل چیست؟
گاهی به دلیل مشکلات اجرایی موجود نظیر بالا بودن نسبت آب به سیمان در بتنهای آماده و بالا بودن روانی بتن مورد استفاده، امکان
افزودن مکمل بتن یا میکروژل وجود ندارد.
10.آیا این محصول با همه سیمان ها سازگار است؟
بله، این محصول با تمام سیمان های پرتلند سازگار می باشد.
11.فرق مزوکریت با ژل های میکروسیلیس چیست؟
مزوکریت به صورت پودری و صد در صد ماده خالص می باشد، در حالیکه ژل ها حداقل 40درصد از ماده تشکیل دهنده آن ها آب می باشد.
مزوکریت بیشتر جهت کاهش نفوذپذیری استفاده می گردد ولی سبد ژل ها،مانند پاورژل با دوز مصرفی 1درصد برای افزایش مقاومت فشاری استفاده می گردد.
12.اثرات این ماده را پس از استفاده در بتن چگونه می توان مورد تحلیل قرار داد؟
اثرات ماده MEZUKRET را میتوان پس از مصرف در بتن با اســتانداردهای زیر مورد تحلیل قرار داد:
ASTM C1202, BS EN 12390-8, BS 1881-122
13. آیا این محصول نشان استاندارد یا گواهی تایید دارد؟
بله
14.نکات ایمنی و حفاظتی مزوکریت چیست؟
اين ماده در محدوده مواد خطرساز و مضر براي سلامتي و محيط زيست قرار ندارد با اين وجود به هيچ عنوان نبايد بلعيده شود يا با چشم تماس داشته باشد. درصورت برخورد اتفاقي با پوست يا چشم بايد فوراً با آب شيرين فراوان شسته شود. درصورت بلعيده شدن فوراً به پزشک مراجعه شود. لطفاً به برگه اطلاعات ايمني (MSDS) مراجعه شود. اين ماده آتش زا نمي باشد.
15.نحوه عملکرد مزوکریت در بتن چگونه است؟
این ماده علاوه بر بالا بردن اسلامپ (افزایش کارایی)، منجر به افزایش مدت زمان کارپذیری بتن در حالت خمیری شده و باعث کاهش جذب آب و رفع نفوذپذیری بتن سخت شده نیز میگردد. از جمله مزایای دیگر MEZUKRET میتوان به افزایش مقاومت فشاری بتن، جلوگیری از نفوذ یون کلر و سایر یونهای مخرب شیمیایی به داخل بتن، کاهش احتمال بروز پدیده A-A-R، بهبود خواص رئولوژی بتن، سازگاری با انواع سیمانهای پرتلند، سهولت پمپاژ و کاهش استهلاک تجهیزات بتنریزی اشاره نمود.